Nově otevřená prodejna ve Strakonicích.

3M LRSM testovací proužky pro zjištění kvality oleje, 50 proužků v tubě, cena za 1 tubu

Neohodnoceno
Značka: 3M
Dostupnost Skladem
Možnosti doručení
Kód: 7100036093
902,60 Kč 745,95 Kč bez DPH
3M LRSM testovací proužky pro zjištění kvality oleje, 50 proužků v tubě, cena za 1 tubu
Neohodnoceno
Značka: 3M

3M LRSM testovací proužky pro zjištění kvality oleje, 50 proužků v tubě

Proužky pro monitorování kvality tuků zjišťují kvalitu tuku měřením volných mastných kyselin.

  • provoz při teplotách až 180 °C
  • snadná a rychlá metoda

 Tento rychlý test je vhodný pro použití se stejným tukem a stejným smaženým jídlem. Výsledky lze snadno přečíst za cca 15 - 30 sekund, dle změny barvy.

 

Aplikace:

Produkt může být používán pro testování všech typů olejů (živočišných, rostlinných a směsi živočišných a rostlinných). Testování probíhá při provozní teplotě (mezi 160°C a 200°C).

 

Návod k Použití :

1. Otevřete skleněnou nádobku a vyjměte testr.

2. Pečlivě uzavřete nádobku s nepoužitými testry.

3. Držte testr za delší bílý konec s červenou čárkou.

4. Ponořte testr do rozehřátého oleje tak, aby byly všechny proužky ponořeny po dobu 1 až 2 sekundy.

5. Vyjměte z oleje dovolte nadbytečnému oleji odtéct zpět do fritovací nádoby (5 sekund)

6. Po 15 až 30 sekundách vyhodnoťte test podle toho, kolik z proužků zcela nebo převážně změní barvu z modré na žlutou. Čtení usnadňuje pozorujete-li testr proti světelnému zdroji.

7. Na základě tohoto výsledku, pokračujte v používání oleje nebo olej zničte dosáhne-li stanoveného obsahu volných mastných kyselin.

8. Zničte použitý testr po použití 9. Pro každou z fritovacích nádob použijte nový test.

 

Frekvence Testování:

Každá fritovací nádoba by měla být testována denně. Obsah volných mastných kyselin záleží na mnoha faktorech, včetně množství smažených potravin, typu fritézy, druhu používaného oleje, smažící teplotě, sezónních změnách počasí a obsahu vlhkosti v potravinách. Hodnota obsahu volných mastných kyselin není konstantní ze dne na den pokud se některý z těchto faktorů změní.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: